VAN / ERCİŞ - Erciş Bilim ve Sanat Merkezi

Mrt

İngilizce birimimizin uluslararası partnerlerle yürüteteceği yeni E-TWINNING projesi onayladı. Yeni Projemizin adı "FESTIVALS AS A PART OF CULTURE".

Mrt

Fen birimi tarafından başlatılan e - twinning projemiz çalışmalarına 2023 yılının Aralık ayında başlamıştır.

Mrt

Anadolu mektebi yazar okumaları kapsamında 1. dönem panel ve sergi etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Projemizle ilgili aylık çalışmalarımız devam ediyor.

Mrt

İngilizce birimimizin 2. e twinning projesi olaran "WE ARE P.R.O.F AGAINST FEARS" isimli projemize Kasım ayında başladık.

Mrt

Projemizin aylık etkinlik planlamarını düzenli olarak toplantılar yaparak belirliyoruz.

Mrt

Projemiz öğretmen toplantısı yapılarak başladı.

Dünyaya Sanat ile İz Bırakıyoruz ( We Leave Our Mark on the World With Art)

“Sanatla Dünyaya İz Bırakıyoruz” projesi, 7-11 yaş arası ilkokul çocuklarının sanatsal yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyor. Ayrıca, çocukların estetik duygularını ve hayal güçlerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

BİLSEM OYNARDIM

Projemizin amacı öncelikle ilköğretim kurumlarında öğrenmeyi kolaylaştırmaktır. Proje ile hazırlanan çalışmalarda  yaratıcı drama ve oyun etkinlikleri vardır. Bu çalışmalar çocukların öğrenme ortamlarında öğrenme süreçlerine aktif olarak katılımlarını sağlayacak ve öğrenmeleri verimli, eğlenceli hale getirecektir.

Projemizin haftalık çalışmaları tamamlandı....

WE ARE P.R.O.F AGAINST FEARS

We know that the negative thoughts and emotions that hold us captive in our inner world prevent us from revealing our full potential in our educational lives. If we feel ourselves in a safe environment, if we realize, make sense of and express our negative emotions and thoughts, we will take confident steps towards our inner freedom.

PODUCATION: Learning through Sounds

The goal of this project is for primary and secondary school students to develop communication, research, teamwork and creativity skills through listening, creating and editing their own podcasts, but also through creating visuals and short videos for advertising of their work. Podcasting is an increasingly popular way of sharing information and ideas, so this project will allow students to venture into the world of audio and video media.